Nyt on sitten ensimmäinen Paikkari käynti ohi. Ihan jees kokemus. Seuraavan kerran menenkin sitten vasta ensi viikon torstaina kun luonnolliseti joulun aikaan ei ryhmät kokoonnu. Siiheksi kun olisi sitten reilu kilo lähtenyt, niin olisi ihanaa.

Päivässä minulla on käytössä nyt 22 pistettä, mutta ensimmäiset pari viikkoa (ainakin) menen PowerStart -ohjelman mukaan, jossa on päivässä 18 pistettä. Aloituspakkauksessa tuli tällainen vihkonen, jossa on laitettu valmiiksi viikon jokaiselle päivälle ruokaehdotukset ja niitä ajattelin noudattaa. Toki on sitten ne 4 pistettä siellä jos tulee tarpeen. Sellaisen muutoksen näihin ruokailuihin teen, että syön vain yhden lämpimän aterian päivässä, mutta korvaan lounaan lämpimän aterian jollakin muulla, esim. salaatilla.

Näitä ruokaohjeita minulla on onneksi tukemassa Paikkariden CD-ohjelma, jossa on mieletön määrä ruokaohjeita... Ja ompa siellä paljon muutakin, sinne on helppo pitää kirjaa kaikesta muutenkin.

Mukaan tuolta reissulta lähti pieni starttipaketti, jossa on: "Ravintolat ja kahvilat PISTEopas", "Ostajan opas", 2 PISTEen suklaapatukkapaketti ja 1PISTEen salmiakkinami pussi.

Seuraava virallinen punnitus on Paikkareilla siis lähes kahden viikon päästä, mutta punnaan itse kotivaa'alla tänä sunnuntaina... Kyllä tuo digitaalivaaka on kuitenkin aika tarkka, sillä aamulla alusvaatteilla kotona painoin 87,3 ja siellä Paikkareilla farkut(!) päällä sen 87,7. Oli pakko kokeilla, että kuinka paljon tuo mein vaaka sitten huijaa, mutta ilmeisestikin se on aika tarkka ja hyvä niin : )

Nyt tekemään kauppalappua ; )