Mietiskelin tässä tänään, että joskos alkaisin pitämään jonkin sortin "pistepäikkyä" sitten joulun jälkeen. Eli merkkaisin päivittäin käytetyt pisteet ja liikunnasta tulleet pisteet tänne blogiinkin.
Siksi vasta joulun jälkeen, että nyt tulee kuitenkin syötyä ihan erilailla, kun sitten pyhien jälkeen. Toki yritän pitää kiinni laihiksesta, mutta niin kun Paikkareissakin sanottiin, että "muistakaa juhlia joulua, se on kuitenkin kerran vuodessa... mutta kohtuus kaikessa  ; )"

Tänään tuli vedettyä ihan kiva ja suht reipas lenkki koiran ja miehen kanssa. Lenkin pituudeksi arvioitiin n. 8 km. Pitäisi ostaa tuohon askelmittariin uusi patteri, mutta eihän sitä ikinä kaupasa muista ja jos muistaakin, niin ei ole sitä patterin numeroa muistissa.

Tilasin joskus muutama vuosi sitten tuollaisen mustan ja valkoisen

361picture2Upload.jpg
askelmittarin itselle ja miehelle, kun sai kaksi yhden hinalla.
Tuo on ollut kyllä erittäin hyvä ja käytännöllinen. Se mittaa askeleet (luonnollisesti), aerobiset askeleet, kävellyn matkan, kulutetut kalorit ja siinä on 7 päivän muisti. Ennen tuota mulla oli sellainen parin kympin ihan surkea vekotin, joka lisäsi askeleita kun se vain kolahti johonkin.
Suosittelen tuota Omronin WalkingStyle II askelmittaria siis!

Käytiin tänään osatamassa suurinosa jouluruoista ja olen hirmu ylpeä itsestäni kun ohitin sipsi -ja namihyllyt tuosta noin vaan. Käytiin sitten samaan syssyyn ostamassa kangasta, jotta saan keittiön tuolien pehmusteisiin joulusemmat kankaat ja samoin penkin pehmusteisiin tummemmat päällysteet ja muutamaan sohvn pikkutyynyytn myös jouluisemmat päällysteet. Ajattelin, niiden työstämisen vievän mielen pois herkuista ; ) Tekeillä on muutama muukin käsityöjuttu, joilla olen korvannut TV -ja iltasyömisiä. Käsityöt on kyllä hurjan hyvä korvike, silloin ei edes ajattele syömistä.

Laitoin muutaman kuva tuonne vasemmalta löytyvään linkkiin. En vielä uskalla/kehtaa laittaa oikeita kuvia itsestäni, ja kun löysin LadyKillerin blogista linkin tuollaiseen kuvanmuokkaus juttuun, niin päätin sitten laittaa alustavasti nyt sellaiset kuvat esille. En ole lainkaan tuon tyypin näköinen, mutta muodoiltani aika lailla : / Laittelen sitten pudotuksen edetessä lisää "fiktiivisiä" kuvia. Olen kyllä ottanut ihan oikeankin lähtötilanne kuvan itsestäni, mutta joskos sen laittaisi sitten vaikkapa puolessavälissä tavoitetta esille tjn.

Taidan tästä mennä leikkailemaan vielä kankaita, kun ei väsytä lainkaan : )